Autonomie vergroten

Hulp nodig bij autonomie vergroten? Janse & Broeders heeft ruim 17 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties en ondernemers en is u graag van dienst!

Autonomie vergroten is belangrijk

Er wordt in steeds grotere mate een beroep gedaan op de autonomie, oftewel de zelfstandigheid, van werknemers. Niet iedereen is echter even goed in staat tot autonoom handelen. Vaak wordt dit veroorzaakt door een negatief zelfbeeld of een gebrek aan zelfvertrouwen. Zo zijn er mensen die moeite hebben met het stellen van grenzen, of het lastig vinden om iemand aan te spreken op onredelijk gedrag. Op de werkvloer kan zich dit vertalen naar werknemers die niet lekker in hun vel zitten of teams die niet in staat zijn om optimaal te functioneren.

Autonomie vergroten: personal coaching

Janse & Broeders is al jaren gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en kan u of uw personeel helpen bij autonomie vergroten. Hiervoor bieden wij o.a. personal coaching voor professionals, ondernemers, managers en executives. Deze sessies zijn speciaal gericht op de professionele ontwikkeling, maar kunnen ook op persoonlijk vlak voor veel verbeteringen zorgen.

Autonomie vergroten: meer grip

Door autonomie vergroten worden werknemers zelfstandiger en onafhankelijker. Maar ze krijgen ook meer grip op zichzelf, hun omgeving en hun plek in de organisatie. Ze voelen zich beter in staat om keuzes te maken. Ze leren ruimte creƫren voor zelfreflectie, en wat ze moeten doen om hun talenten optimaal te benutten en hun verlangens te realiseren. Autonomie vergroten is iets waar iedereen baat bij heeft!

Daarom kiest u voor Janse & Broeders

N

Ruime ervaring

Janse & Broeders beschikt over meer dan 17 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties en ondernemers.

N

Vliegwielwerking

Al vanaf de aanvang van het traject begint het gedrag van de betrokkene te veranderen. Er ontstaat een vliegwielwerking.

N

Professionele coaches

Ons team bestaat uit professionele coaches die precies weten hoe ze u kunnen helpen bij autonomie vergroten.

N

Kort traject

Het traject voor autonomie vergroten neemt slechts enkele dagen in beslag. U bespaart dus zowel tijd als geld.

N

Begeleiding op maat

Personal coaching voor autonomie vergroten wordt afgestemd op de situatie, wensen en behoeften van uw onderneming en personeel.

N

Terugvallen voorkomen

Om te voorkomen dat men weer terugvalt in oude gewoontes reiken we een sturings- en hanteringsinstrumentarium aan.

Wilt u ook uw autonomie vergroten?

Neemt u gerust contact met ons op voor een kosteloos advies gesprek!

Autonomie vergroten? Wij helpen u graag!

Janse & Broeders is gespecialiseerd in coaching voor organisaties en heeft in de afgelopen 17 jaar veel ervaring opgedaan in het begeleiden van teams en individuen. Wij weten wat wel en niet werkt, en kunnen u ondersteuning bieden in de vorm van een korte maar zeer doeltreffende personal coaching, met als uiteindelijk doel uw autonomie vergroten.