Coaching on the job

Heeft u ook last van terugkerende problemen op het werk? Iedereen heeft het er geregeld over, maar alle acties hebben nog niet gewerkt? Coaching on the job kan hier een oplossing bieden.

Coaching on the job: meekijken op de werkplek

Lang niet al ons gedrag is effectief, maar dat zijn we ons vaak niet bewust. Dat is ook logisch want ons gedrag staat nooit op zichzelf. Het is altijd een reactie op anderen hun gedrag. Als we iets niet doen of te laat doen, heeft het vaak een hele legitieme reden. Althans dat vinden we zelf. Alleen uw collega denkt er anders over. U bent het er natuurlijk niet mee eens. Voordat u het weet staat u te wijzen naar elkaar. Dat lost niets op. Wel als we met elkaar kijken hoe dit soort situaties ontstaan en hoe we dat kunnen voorkomen. Juist door mee te kijken op de werkplek kunnen we u helpen dit snel op en aan te pakken. Daarom biedt Janse & Broeders ook coaching on the job.

Coaching on the job: observeren

Coaching on the job is een vorm van coaching die op de werkvloer plaatsvindt. Op de eigen werkplek, tijdens vergaderingen en presentaties, of andere relevante activiteiten. Op die manier kan de coach het functioneren van de werknemers in de werksfeer observeren. Denk bijvoorbeeld aan de dynamiek en de interactie tussen de werknemers onderling, leidinggevenden of klanten. Coaching on the job is ook ideaal voor situaties waarin steeds tegen dezelfde problemen wordt aangelopen.

 

Coaching on the job: beter inzicht

Door gezamenlijk met de coach te kijken, wat er voor zorgt dat het loopt zoals het loopt, kunnen u en uw collega’s bewust worden gemaakt van de patronen waar u in terecht bent gekomen. Om vervolgens stap voor stap de disfunctionele patronen te doorbreken. Dat vraagt van een ieder om te kijken naar de eigen rol en wat wel effectief gedrag is. Op die manier maakt u de samenwerking weer effectief. U krijgt met coaching on the job een beter inzicht in de eigen manier van werken. Dit draagt bij aan het vergroten van het reflectieve vermogen op het eigen handelen. U krijgt zo ook zicht op de eigen sterke punten en waar de valkuilen liggen.

Daarom kiest u voor Janse & Broeders

N

Teamgericht of individueel

Janse & Broeders biedt coaching on the job voor zowel individuele werknemers als teams.

N

Minimale tijdsinvestering

Doordat coaching on the job plaatsvindt tijdens het werk, is er vrijwel geen tijdsinvestering nodig.

N

Ervaren coaches

Coaching on the job wordt gegeven door onze zeer ervaren coaches, die over een ruime kennis en expertise beschikken.

N

Direct toepassen

Feedback kan direct worden toegepast, waardoor er vrijwel meteen resultaten zichtbaar zijn.

N

Ook voor het management

Ook managementteams kunnen heel veel baat hebben bij coaching on the job, met name bij bedrijfsovernames of grote veranderingen.

N

Geen goed of fout

Er wordt geen oordeel geveld in de zin van wat goed of fout is; onze werkwijze is gericht op analyseren van wat er beter werkt.

Interesse in coaching on the job??

Wij vertellen u graag meer over de voordelen tijdens een kosteloos advies gesprek.

Coaching on the job: Wij helpen u graag

Janse & Broeders helpt organisaties al ruim 17 jaar bij alle vormen van samenwerken en beschikt over een team van gespecialiseerde professionals met veel ervaring en expertise. Voor coaching on the job bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij werken graag met u samen aan het verbeteren van uw professionele ontwikkeling. Zowel in teamverband als individueel.