Omgaan met conflicten

Janse & Broeders biedt trainingen, workshops en personal coaching voor bedrijven en helpt managers en werknemers beter omgaan met conflicten op de werkvloer.

Leren omgaan met conflicten

Conflicten op de werkvloer zijn een veelvoorkomend probleem. Sterker nog, arbeid gerelateerde conflicten zijn één van de belangrijkste oorzaken van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Laat de sfeer op de werkvloer te wensen over? Is er sprake van veel verzuim onder uw werknemers? Spanningen? Miscommunicatie? Onvrede? Laat ons u dan ondersteuning bieden. Janse & Broeders kan managers en werknemers beter leren omgaan met conflicten op de werkvloer.

Omgaan met verschillende conflicten

Er zijn verschillende conflictvormen die kunnen ontstaan op het werk. Dit kunnen taakinhoudelijke conflicten zijn, maar ook sociaal-emotionele conflicten. Taakinhoudelijke conflicten hebben betrekking op de manier waarop werknemers hun werkzaamheden organiseren en uitvoeren, hun strategieën afstemmen of doelen stellen. Sociaal-emotionele conflicten hebben betrekking op de manier waarop teamleden met elkaar omgaan. Merkt u dat uw werknemers omgaan met conflicten lastig vinden? Ongeacht het soort conflicten waar u mee te maken heeft, wij bieden voor elke situatie een passende oplossing.

Omgaan met conflicten: kort traject

Elke situatie is anders. Daarom zorgen wij ervoor dat we onze werkwijze volledig afstemmen op uw onderneming, uw wensen en uw behoeften. Op basis van uw situatie bekijken we welke stappen er nodig zijn om tot goede resultaten te komen. Leren omgaan met conflicten op maat dus. Wij bieden u een kort traject van ongeveer 4 dagen teamcoaching, specifiek gericht op het omgaan met conflicten op de werkvloer. Dankzij de directe implementatie kunt u snel verbeteringen verwachten.

Daarom kiest u voor Janse & Broeders

N

Ervaren professionals

Ons team bestaat uit zeer ervaren professionals die precies weten hoe ze uw bedrijf kunnen helpen bij omgaan met conflicten.

N

Vliegwielwerking

Al vanaf het begin van het traject begint het gedrag van de betrokkenen te veranderen. Er ontstaat een vliegwielwerking

N

Begeleiding op maat

Het leren omgaan met conflicten wordt afgestemd op de situatie, wensen en behoeften van uw onderneming en personeel.

N

Kort traject

Al vanaf het begin van het traject begint het gedrag van de betrokkenen te veranderen. Er ontstaat een vliegwielwerking.

N

Teamgerichte werkwijze

Onze werkwijze is niet gericht op het aanwijzen van de ‘schuldige.’ We interveniëren in het team als geheel, iets dat direct voor verbondenheid zorgt.

N

Terugvallen voorkomen

Om te voorkomen dat men weer terugvalt in oude (slechte) gewoontes reiken we een sturings- en hanteringsinstrumentarium aan.

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Samen rond de tafel voor een kosteloos advies over omgaan met conflicten?

Omgaan met conflicten: Wij helpen u graag

Janse & Broeders is opgericht door Wieger Janse en Hetty Broeders, en heeft de afgelopen 17 jaar al vele organisaties ondersteund bij alle vormen van samenwerken. Leren omgaan met conflicten is hier een belangrijk onderdeel van. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking kan leiden tot grootste prestaties, en we dragen dan ook graag ons steentje bij. Ons team bestaat uitsluitend uit ervaren professionals die elk hun eigen kwaliteiten hebben.