Organisatieverandering

Heeft u behoefte aan professionele hulp en coaching bij een organisatieverandering, een reorganisatie of een fusie? Janse & Broeders is u graag van dienst!

Organisatieverandering: grote impact

Veranderingen in uw organisatie zijn onvermijdelijk. Soms is een externe noodzaak (zoals een krimpende markt of een dienst die door technologische ontwikkelingen overbodig is geworden) de aanleiding voor organisatieverandering. In andere gevallen wordt er bewust gekozen voor organisatieverandering, bijvoorbeeld omdat er intern behoefte is aan een efficiëntere werkwijze. Maar organisatieverandering heeft een grote impact op werknemers en blijkt in de praktijk niet altijd even eenvoudig. In veel gevallen treed er weerstand op onder werknemers, die niet weten hoe ze moeten omgaan met de nieuwe werksituatie. Het is dan ook belangrijk dat er wordt gekozen voor een aanpak die past bij de situatie, de organisatie en de mensen die er werken. Janse & Broeders kan u hierbij helpen.

Organisatieverandering door coaching

Janse & Broeders heeft al jaren ervaring met organisatieverandering en biedt u een zeer doeltreffende vorm van organisatiecoaching om uw bedrijf bij te staan bij o.a. reorganisaties en fusies. Onze werkwijze sluit moeiteloos aan op uw huidige situatie, en leert zowel managers als werknemers om zich aan te passen aan de nieuwe organisatie. We creëren helderheid en inzicht, en bieden de benodigde tools en kennis aan om te voorkomen dat men terugvalt in oude gewoontes.

Organisatieverandering: directe implementatie

Onze coaching bij organisatieverandering heeft keer op keer bewezen zeer goed te werken. Dit is deels te danken aan het feit dat er sprake is van een directe implementatie, en het gedrag al vanaf de aanvang van de coaching verandert. Onze werkwijze bij organisatieverandering richt zich op de organisatie als geheel, op een manier dat lokale en globale kwesties in samenhang kunnen worden opgepakt. Daarbij heeft onze aanpak een preventieve werking, die ervoor zorgt dat men in de toekomst makkelijker en sneller kan bijsturen.

Daarom kiest u voor Janse & Broeders

N

Ervaren coaches

Onze coaches beschikken allen over zeer veel ervaring op het gebied van organisatieverandering, waardoor zij een optimale begeleiding kunnen bieden.

N

Minimale investering

Onze werkwijze is zo efficiënt dat er slechts een minimale investering van tijd en geld nodig is voor het behalen van gewenste resultaten.

N

Coaching op maat

De coaching wordt in alle opzichten afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie en de mensen die er werken.

N

Zonder oordeel

De coaching is niet gericht op het vellen van oordelen. Het gaat niet om wat goed of fout is, maar op wat beter werkt.

N

Organisatiegerichte aanpak

We interveniëren de organisatie als geheel, waardoor zowel algemene als lokale kwesties in samenhang kunnen worden aangepakt.

N

Preventieve werking

Er gaat een preventieve werking uit van het verbeterde inzichten over organisatiesystemen, waardoor men ook in de toekomst sneller bij kan sturen.

Hulp nodig bij organisatieverandering?

Vraag kosteloos een advies gesprek aan en wij vertellen u wat we precies voor u kunnen betekenen.

Organisatieverandering: Wij helpen u graag

Als het aankomt op hulp en ondersteuning bij alle vormen van samenwerken, dan bent u bij Janse & Broeders aan het goede adres. Ons bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van omgaan met organisatieverandering. Middels gespecialiseerde coaching helpen we ook uw mensen door een organisatieverandering heen. Dankzij onze ervaren coaches kunnen we elke onderneming de best mogelijke begeleiding bieden.