Teamontwikkeling

Hulp nodig bij teamontwikkeling? Janse & Broeders biedt professionele team coaching en ondersteuning voor organisaties bij alle vormen van samenwerken

Teamontwikkeling is essentieel

Een groep mensen bij elkaar zetten betekent lang niet altijd dat u een team heeft. Een team ontstaat namelijk niet altijd vanzelf. Soms heeft u geluk, en ontstaat er een hecht samenwerkingsverband dat geweldige prestaties weet te realiseren. Andere groepen vallen uit elkaar voordat de finish in zicht is. Het is daarom van essentieel belang om aandacht te besteden aan teamontwikkeling. Janse & Broeders heeft veel ervaring op dit gebied en helpt u dan ook graag.

Teamontwikkeling: gerichte teamcoaching

Door middel van gerichte team coaching hebben wij al vele organisaties geholpen op het gebied van teamontwikkeling. Onze aanpak is gericht op het team als geheel; we gaan voorbij aan de schuldvraag. Dit schept een gevoel van verbondenheid tussen de teamleden, en zorgt dat ze zich veilig voelen in de omgeving waar zo veel van hen gevraagd wordt. De werkwijze helpt niet alleen problemen op te lossen, maar ook te voorkomen.

Teamontwikkeling: het traject

Het teamontwikkeling traject beslaat doorgaans uit ongeveer 8 dagdelen, of 4 dagen in totaal. Samen met met u maken we een analyse van de huidige situatie. Vervolgens halen we het team erbij en gaan we kijken met wat voor problemen of knelpunten we te maken hebben, en waar deze door veroorzaakt zijn. We werken verder aan individuele vervolgvragen van de teamleden. Tot slot werpen we gezamenlijk een blik op de toekomst, en stellen we vast wat er nodig is om de teamontwikkeling verder vorm te geven.

Daarom kiest u voor Janse & Broeders

N

Ervaren professionals

Ons bedrijf biedt u uitsluitend ervaren professionals die hun kennis en expertise toepassen om optimale begeleiding te bieden bij teamontwikkeling.

N

Directe resultaten

De implementatie van onze werkwijze vindt direct plaats. Hierdoor zijn de resultaten van de teamontwikkeling al op zeer korte termijn zichtbaar.

N

Minimale tijdsinvestering

Ons bedrijf biedt u uitsluitend ervaren professionals die hun kennis en expertise toepassen om optimale begeleiding te bieden bij teamontwikkeling.

N

Preventieve werking

Door het verkrijgen van inzicht ontstaat er een preventieve werking; iedereen kan hierdoor sneller bijsturen.

N

Teamgerichte aanpak

We gaan niet op zoek naar de ‘schuldige,’ maar interveniëren het team als geheel. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en verbondenheid.

N

Gratis adviesgesprek

Wij komen graag bij u langs voor een kosteloos adviesgesprek. Zo weet u altijd precies waar u aan begint.

Wilt u meer weten over teamontwikkeling?

Wij gaan graag met u aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Teamontwikkeling: wij helpen u graag!

Janse & Broeders is al jarenlang gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties bij alle vormen van samenwerken. Teamontwikkeling hoort hier uiteraard ook bij. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor teamontwikkeling leidt tot teams die op een efficiëntere, prettigere manier samenwerken, iets dat de prestaties ten goede komt. Zowel in teamverband als individueel. Wij helpen u graag om de best mogelijke teams te realiseren!