Werken met teamrollen

Werken met teamrollen zorgt dat u de talenten van uw werknemers optimaal kunt benutten. Janse & Broeders helpt om inzicht te krijgen in de diverse teamrollen

Werken met teamrollen: verkrijg inzicht

Wilt u meer uit uw teams halen? Dan moet u ervoor zorgen dat uw mensen kunnen doen waar ze goed in zijn. Werken met teamrollen vergemakkelijkt de samenwerking binnen teams. Het zorgt ervoor dat teamleden elkaar opzoeken, en dat samenwerken bijna vanzelf gaat. Werken met teamrollen vereist echter wel inzicht in de eigen teamrol en die van collega’s. Hier kan Janse & Broeders u bij helpen.

Werken met teamrollen: Methodieken

Janse & Broeders biedt u teamcoaching in de vorm van een kort traject, dat in totaal ongeveer 4 dagen in beslag neemt. Deze coaching is specifiek toegespitst op werken met teamrollen. De huidige situatie wordt uitgebreid geanalyseerd en de verschillende teamrollen en bijbehorende verantwoordelijkheden worden op een heldere wijze gedefinieerd. Daarbij zoeken we teamrolmethodieken die het best bij uw organisatie past. We helpen de teamleden vast te stellen wat ze moeten oppakken om de samenwerking binnen het team te bevorderen.

Werken met teamrollen: inzicht

Wanneer de teamleden een goed inzicht hebben in de teamrollen, zorgt dit dat ze elkaar beter begrijpen en sneller op elkaar ingespeeld raken bij het werken met teamrollen. De teamleden zijn zich bewust van hun eigen potentiele valkuilen en die van hun teamgenoten, en weten daardoor waar ze extra aandacht aan moeten besteden om een project succesvol te laten verlopen.

Daarom kiest u voor Janse & Broeders

N

Gespecialiseerde coaches

Onze coaches voor werken met teamrollen zijn ervaren professionals met ieder hun eigen expertise.

N

Duurzaam effect

U profiteert van een directe implementatie, maar het effect houdt ook op de lange termijn aan.

N

Kort traject

Door de korte duur van het traject blijft het overzichtelijk en bespaart u tijd én kosten.

N

Coaching op maat

De coaching wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uw specifieke organisatie.

N

Teamgerichte aanpak

We interveniëren het team als geheel, wat een gevoel van verbondenheid en veiligheid opwekt.

N

Direct verbeteringen

De implementatie vindt direct plaats, waardoor er vrijwel meteen verbeteringen zichtbaar zijn.

Wilt u ook werken met teamrollen?

Laat ons u dan adviseren in een kosteloos kennismakingsgesprek!

Werken met teamrollen? Wij helpen u graag!

Janse & Broeders geeft al jaren team coaching voor een optimale samenwerking in teams. We hebben vele teams begeleid, en we weten wat wel en niet werkt. Op basis van onze kennis en ervaring hebben we een korte maar krachtige aanpak ontwikkeld, die ervoor zorgt dat werken met teamrollen al snel een tweede natuur wordt en u de talenten van uw mensen ten volste kunt benutten.