& Hetty Broeders

Hetty Broeders

heeft de academie voor lichamelijke opvoeding gedaan en is later opgeleid tot psychomotorisch en cranio-sacraal therapeut. Zij heeft vanaf 1998 trainingen en seminars gevolgd bij diverse internationaal gerenommeerde opstellers.

In 2015 de opleiding Lean Six Sigma Black Belt gedaan.

Heeft 14 jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt en van 2001 tot en met 2009 een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en familieopstellingen gehad. Tevens is zij vanaf 2001 actief als trainer en workshopbegeleider organisatieopstellingen, als team- en managementbegeleider bij samenwerkingsproblemen en verzorgt zij personal coaching trajecten (zie: http://www.hettybroederscoaching.nl).

Sinds augustus 2009 richt zij zich geheel op coaching, training en management- en teambegeleiding. Daarnaast geeft ze workshops en trainingen familieopstellingen voor professionals.

Ze is gefascineerd door het raken van de diepere organisatiedynamieken en persoonlijke drijfveren van professionals zodat er weer ruimte komt voor creatie en verbinding. Ze maakt hierbij o.a. gebruik van non-verbale methodieken.

Werkte als  gastdocent voor de Hanzehogeschool, als trainer in Binnenstebuiten Ondernemen, heeft diverse seminars “Spelen met opstellingen” georganiseerd en aan verscheidene congressen een bijdrage geleverd.

In augustus 2015 in Cusco Peru een dagtraining “Systemisch kijken en werken binnen je organisatie” in het Spaans gegeven.

Sinds 1988 vormen Wieger en Hetty een echtpaar.