& Wieger Janse

Wieger Janse

studeerde sociale -, arbeids- & organisatie psychologie en volgde internationale trainingen systeemwerk: werken  met organisatieopstellingen. Hij heeft 20 jaar ervaring als  organisatieadviseur en begeeft zich op het vlak van organisatie- , team-  en persoonlijke ontwikkeling.

In zijn beginjaren werkte hij als trainer/adviseur voor verschillende  bureaus en verzorgde hij trainingen en Management- development  trajecten in organisaties. Als zelfstandige heeft hij zich ontwikkeld als specialist op het terrein van  samenwerking en wordt veelal betrokken bij situaties waar het gaat om hardnekkige  cultuurcomponenten, terugkerende problemen, waarbij betrokkenen geen grip op de zaak krijgen.

Daarnaast is hij gastdocent bij het Sioo, interuniversitair centrum voor organisatie ontwikkeling, de Baak, managementcentrum, en de Hanzehogeschool Groningen. Hij verzorgt trainingen in het leren interveniëren in complexe organisatiesystemen en is organisator van verschillende  congressen op bovenstaand gebied.